شلنگ هایی که در کاربری های صنعتی، مواد و سیالات مختلف را جا به جا می کنند و تحمل فشار بالایی که از داخل و خارج به آن وارد می شود را دارند، شلنگ فشار قوی هستند. علاوه بر این، شیلنگ های فشار قوی در دماهای بالا و پایین مقاومت مناسبی دارند و طول عمر آنها بالا می باشد.

این نوع شلنگ ها در مواردی به کار برده می شوند که سیال یا ماده مورد نظر بایستی با فشار بالا پاشیده یا منتقل شود. بنابراین ساختار شیلنگ های فشار قوی بایستی مستحکم باشد تا تحمل فشار ماده مورد نظر را داشته باشد. همچنین این نوع شلنگ ها دارای ویژگی هایی مانند عدم پیچ خوردن هنگام کار، انعطاف پذیر، وزن سبک و… هستند.

شلنگ فشار قوی به دلیل کاربرد در شرایط کاری سخت، از سه لایه تشکیل می شود. لایه بیرونی شلنگ از لاستیک با کیفیت تولید می شود که در مقابل شرایط محیطی مختلف مقاوم بوده و از انتقال حرارت مواد در حال انتقال به بیرون نیز جلوگیری می کند.

لایه داخلی نیز از مواد لاستیکی تشکیل می شود. این مواد تحمل بالایی در مقابل دماهای بالا و پایین دارند. مهمترین لایه این شلنگ ها، لایه میانی است که از جنس سیم های بسیار نازک فولادی و به صورت بافته شده هستند. این لایه از پارگی و آسیب به شلنگ جلوگیری می کند.

در واقع تولید شلنگ های فشار قوی از چند لایه، باعث افزایش خاصیت ارتجاعی آن شده و وجود لایه سیمی از افت فشار آن برای انتقال مواد جلوگیری می کند. برای اندازه گیری و محاسبه فشار شلنگ از واحد بار استفاده می شود. معمولا شلنگ های فشار قوی توانایی تحمل فشار تا 1700 بار را دارند.
عوامل موثر در خرید و انتخاب شلنگ فشار قوی
شیلنگ های فشار قوی در صنایع مختلفی مانند نفت، گاز، آب، پتروشیمی، کشاورزی و… کاربرد فراوانی دارند. بنابراین بر اساس نوع کاربردی که دارند بایستی دوام و مقاومت بالایی داشته باشند و ضخامت و متراژ آن‌ها نیز باید بر این اساس انتخاب شود.

علاوه بر این کیفیت مواد اولیه به کار رفته در این نوع شلنگ ها نیز باید بالا باشد و از مواد مرغوب ساخته شود. این عامل باعث می شود تا شلنگ در کاربری های مختلف و شرایط محیطی متفاوت دچار آسیب نشود.

برند تولیدکننده شلنگ فشار قوی، عامل دیگری است که باید در خرید و انتخاب آن، به آن توجه ویژه ای داشت. امروزه برندهای مختلفی در کشور تولید کننده این نوع شلنگ هستند که سعی در ارائه محصولی با کیفیت بسیار بالا دارند که می تواند با برندهای خارجی رقابت کند. این تولیدکنندگان محصولات خود را با مواد و متریال با کیفیت تولید می کنند و مجهز به دستگاه های پیشرفته هستند. بنابراین با خرید از این تولیدکنندگان می توان از محصولات داخلی حمایت کرد.

یکی دیگر از عوامل موثر بر انتخاب و خرید شلنگ فشار قوی، رعایت استانداردهای مربوطه در تولید این محصول است. شلنگ بایستی به گونه ای ساخته شود تا در مقابل شرایط محیطی مختلف مانند تابش مستقیم نور خورشید و یا افزایش و کاهش دما مقاوم باشد. علاوه بر این شلنگ باید در مقابل عواملی مانند مواد شیمیایی و اسیدی، ساییدگی و خوردگی دچار آسیب نشده و طول عمر بالایی داشته باشد.

شیلنگ های فشار قوی با توجه به نوع کاربری دارای انواع مختلفی هستند. از جمله انواع این نوع شلنگ ها می توان به شیلنگ سیم دار یا هیدرولیکی، شلنگ های گاز فشار قوی، شلنگ های نخ دار، شلنگ های سمپاش و… اشاره کرد. بنابراین در خرید این شلنگ ها بایستی به نوع آنها دقت کرد.
کاربرد شیلنگ فشار قوی

نمایش یک نتیجه