یکی از قطعات مهم در سیستم های هیدرولیکی و پنوماتیکی که در محیط های صنعتی، کاربرد فراوانی دارد، شیلنگ سیم دار می باشد. این نوع شلنگ ها جهت انتقال مایعات با فشار زیاد و همچنین گازها مورد استفاده قرار می گیرد. شلنگ های دارای سیم، دارای سایز بندی و لایه های مختلفی هستند.

شلنگ های سیم دار دارای انواع یک لایه سیم، دو لایه سیم، چهار لایه سیم و شش لایه سیم می باشند. این شلنگ ها معمولا از سه لایه تشکیل می شوند. جنس لایه داخلی یا تیوب از لاستیک مصنوعی تشکیل شده که در برابر مواد مختلفی که قرار است از شلنگ عبور کند، مانند روغن، مواد شیمیایی و مایعات دیگر مقاوم است.

سیم های نازک به کار رفته در این نوع شلنگ ها، به عنوان لایه میانی شلنگ به کار برده می شوند. این سیم ها می توانند به صورت یک یا چند لایه در شیلنگ استفاده شود. در واقع این لایه به عنوان افزایش دهنده مقاومت کششی شلنگ و همچنین باعث انعطاف پذیری بیشتر آن می شود.
لایه بیرونی یا پوشش و کاور شلنگ با استفاده از لاستیک مصنوعی ساخته می شود. این لایه باعث مقاومت شلنگ در برابر عوامل محیطی مختلف مانند سایش، خوردگی و… می شود.
نکات مهم در خرید شیلنگ سیم دار
اولین نکته ای که هنگام خرید شلنگ های سیم دار بایستی به آن توجه کرد، مقدار و میزان فشاری است که سیال هنگام عبور از شلنگ به آن وارد می کند. بنابراین هنگام انتخاب بایستی به نوع کاربری دقت کرد تا شلنگ متناسب با نیاز انتخاب شود.
برخی از شیلنگ های سیم دار به صورت نارسانا ساخته می شوند و در مقابل الکتریسیته مقاوم هستند. بنابراین از آنها بایستی در محیط هایی استفاده کرد که احتمال تماس با برق در آنها وجود دارد.

هنگام خرید شیلنگ سیم دار بایستی دقت داشت تا همه قطعات و لایه های آن، مقاومت لازم را داشته باشند. این نوع شیلنگ ها هنگام کاربرد بایستی به صورت دوره ای مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت وجود ترک یا پوسیدگی در آن، تعویض یا جایگزین شوند.

هیچ محصولی یافت نشد.