شیلنگ هیدرولیک وسیله برای انتقال گاز یا مایعات مختلف و با فشار زیاد است که در بخش بزرگی از فرایندهای صنعتی به کار برده می شود. برای انتقال سیال با فشار زیاد نیاز به تقویت شیلنگ وجود دارد. به همین دلیل این نوع شیلنگ ها به وسیله یک لایه نخی یا به وسیله سیم های فولادی تقویت می شود.

در هنگام خرید شیلنگ های هیدرولیک بایستی به این موضوع دقت کرد که تمامی اطلاعات فنی و مدل این شلنگ بر روی آن درج می شود و با توجه به آن می تواند شلنگ مورد نظر را خریداری کرد. در هنگام تولید این محصول تمامی نکات ایمنی با استفاده از تست های مختلف، رعایت می شود. چرا که کاربرد شلنگ هیدرولیک به گونه ای است که احتمال وجود خطراتی مانند نشت مایعات هنگام انتقال وجود دارد.

ساختار شلنگ هیدرولیک

از آنجایی که وظیفه مهم شیلنگ های هیدرولیک انتقال مایعات پر فشار در انواع فرایندهای صنعتی است، این نوع شلنگ بایستی دارای قابلیت ارتجاعی مناسبی باشد. این شلنگ ها از لاستیک مصنوعی ساخته می شوند و از چندین لایه به منظور تقویت آن استفاده می شود.

ساختار این شیلنگ ها به گونه ای است که در انتقال سیالات دچار افت فشار بسیار کمی می شود و تغییر سایز در شلنگ، در کاهش یا افزایش نیروی خروجی شلنگ تاثیر زیادی دارد.

شیلنگ های هیدرولیک معمولا از سه لایه مقاوم تشکیل می شود. لایه داخلی، لوله ای است که باید در مقابل مایع عبوری از شلنگ، مقاومت شیمیایی بالایی داشته باشد. به گونه ای که لایه داخلی واکنشی با مایع عبوری نشان ندهد و در خواص شیمیایی مایع، تغییری به وجود نیاورد.

لایه بیرونی شلنگ هیدرولیک به دلیل قرارگیری در محیط های بیرونی، بایستی در مقابل عوامل محیطی مختلف مانند خوردگی، فرسایش، اکسید، مواد شیمیایی و… دوام و مقاومت بالایی داشته باشد. لایه بیرونی شیلنگ همچنین محلی است که ویژگی های فنی، تاریخ تولید و استانداردهای آن نوشته می شود.

لایه میانی نیز به عنوان مهمترین بخش این نوع شلنگ شناخته می شود که وظیفه آن تحمل فشار مایع عبوری است. این لایه معمولا از رشته های نخی محکم و یا سیم های فلزی به هم تابیده شده، ساخته می شود.

هیچ محصولی یافت نشد.