قبل از هر چیز در هنگام انتخاب شیر برقی، باید بدانید که قصد انجام چه کاری داشته و شیر برقی مورد نظر در کجا قرار است استفاده شود. به عنوان یک قاعده کلی، شیرهای برقی برای کار با محیط های فاقد ذرات جامد مانند آب ، روغن ، فرآورده های نفتی ، بخار ، هوای فشرده یا مایعات انتقال گرما طراحی شده اند. این اطلاعات مهم به شما امکان می دهد موادی را که شیر برقی شما از آن ساخته می شود ، تعریف کنید. بیشتر شیرهای برقی از برنج (ایده آل برای آب ، سوخت ، هوا یا گاز بی اثر) ، فولاد ضد زنگ (برای مایعات خورنده یا گازها ، مایعات فرآورده های غذایی) یا پلاستیک (عمدتا در بخشهای غذایی و شیمیایی) ساخته شده اند.
برای جلوگیری از هرگونه خطر سوunction عملکرد به دلیل وجود ذرات جامد ، که ناخالصی نیز نامیده می شود ، توصیه می کنیم قبل از شیر برقی از فیلتر بالادستی استفاده کنید.
شیر برقی می تواند دو طرفه باشد و یا دارای چند پورت باشد. آنها به طور کلی با دو رقم تعریف می شوند ، یکی تعیین تعداد پورت ها و دیگری تعداد موقعیت ها. به عنوان مثال ، یک شیر برقی 3/2 یکی با 3 پورت و 2 موقعیت است.
بیشتر شیرهای برقی به صورت روشن یا خاموش (باز یا بسته) کار می کنند ، در حالی که برخی از آنها متناسب با ولتاژ جریان یا منبع تغذیه طراحی شده اند.
بسته به کاربرد شما و به منظور بهینه سازی زمان تأمین شیر برقی ، شما می توانید بین شیرهای برقی معمولی بسته (NC) و شیرهای برقی معمولی باز (NO) انتخاب کنید:
در صورت لزوم ، می توانید یک شیر برقی قابل شستشو را نیز انتخاب کنید که حتی در صورت قطع برق ، فلپ در موقعیت خود باقی بماند. مزیت اصلی این شیرهای برقی این است که انرژی آنها بسیار کم است.
شیرهای برقی به طور کلی به رطوبت حساس هستند. برای انتخاب شیر برقی با کلاس محافظت کافی (IP) برای محیط مورد نظر باید شرایط خارجی را بررسی کنید. همچنین می توانید درجه حفاظت کمتری را انتخاب کنید و شیر برقی را از راه دور در یک منطقه کم رطوبت نصب کنید.
شیرهای برقی نیز با قطر اسمی (DN) تعریف می شوند زیرا مستقیماً در مدار ادغام می شوند. قطر اتصال و لوله با توجه به کشور یا منطقه جغرافیایی که قرار است در آن استفاده شود و با توجه به رسانه ای که برای آن استفاده می شود ، با استاندارد تعیین می شود.
شیرهای برقی ممکن است تحت استانداردهای دیگری مانند استانداردهای مربوط به تجهیزات نصب شده در مناطق ATEX (جو انفجاری) ، به ویژه برای صنایع انرژی ، باشند.
در صورت نیاز به کنترل جریان مایعات یا گاز ، چه در کنترل اتوماتیک باشد و چه در حالت خاموش و روشن باشد ، شیر برقی مورد نیاز است. به عبارت دیگر ، می توانید از شیر برقی برای باز یا بستن مدار ، دوز دادن محصولات ، مخلوط کردن گازها یا مایعات و غیره استفاده کنید.
این برنامه ها متنوع هستند ، از کنترل شیرهای فرایندی استاندارد گرفته تا کنترل شیرهای خاص مانند سیستم های محافظت در برابر فشار بیش از حد و شیرهای توقف اضطراری و همچنین کنترل سیال در کاربردهایی مانند شیرهای سیستم آتش. یکی از مزایای شیرهای برقی در مقایسه با شیرهای سنتی این است که امکان پاسخگویی بسیار سریع را دارند.
به همین ترتیب ، می توان آنها را در برنامه های زیر یافت:
– در کمپرسورها: در مرحله شروع ، از شیر برقی برای تخلیه کمپرسور استفاده می شود تا گشتاور موتور را کاهش دهد.
– در کشاورزی: در سیستم های آبیاری ، زمان کم پاسخ دهی شیرهای برقی موجب صرفه جویی قابل توجهی در آب می شود.
– در موارد خاص خاص ، به عنوان مثال برای پرسهای صنعتی که خرابی شیر برقی می تواند خطر تصادفی را برای اپراتور ایجاد کند ، می توان از شیرهای دو بدنه استفاده کرد. این شیرها به طور کلی شیرهای برقی 3/2 طرفه هستند که مجهز به سیستم شیر دوتایی هستند و امکان جبران خرابی احتمالی یکی از آنها را فراهم می کند.
برای تعیین اندازه مطلوب برای شیر برقی ، باید میزان جریان را بدانید ، که به شما امکان می دهد فاکتور جریان (kv) را تعیین کنید. ضریب جریان یک مقدار نظری است که نشان دهنده حجم آب در دمای اتاق است که از طریق شیر برقی با افت فشار 1 بار به مدت یک دقیقه جریان دارد. می توان آن را به لیتر در دقیقه (l / min) یا بر حسب متر مکعب در ساعت (m3 / h) نشان داد.
همچنین باید فشار ورودی را بدانید و فشار خروجی را تعیین کنید ، که به شما امکان می دهد افت فشار شیر برقی را تعیین کنید. برای یک شیر برقی با خلبان ، افت فشار باید حداقل برابر با حداقل فشار دیفرانسیل لازم برای عملکرد صحیح سیستم باشد.
سپس باید قطر لوله های ورودی و خروجی (مشخص شده در اینچ یا میلی متر) و نوع اتصال (رزوه ای یا فلنج نصب شده) را بدانید.
انتخاب تعداد پورت های شیر برقی (2 ، 3 ، 4 یا 5) به استفاده مورد نظر بستگی دارد:
در آخر ، باید به ولتاژ تغذیه شیر برقی توجه کنید.
لطفا توجه داشته باشید ، برخی از شیرهای کنترل جهت هوا پنوماتیک یا شیرهای کنترل جهت هیدرولیک ممکن است شبیه شیرهای برقی باشند اما اصل کار آنها متفاوت است. آنها به طور عمده در مدارهای پنوماتیک یا هیدرولیکی برای کنترل محرک ها یافت می شوند.
ماموریت ما این است که برای رسیدن به رضایت مشتری از طریق بهبود مستمر در زمینههای کسب و کار، توسعه تولید، فروش و خدمات محصولات از هیچ کوششی دریغ نورزیم. کلیه محصولات ارائه شده توسط ما دارای استاندارد بینالمللی میباشد.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت توسعه تجارت سیالات (TTS) است.